top of page
Søk
  • pr8520

Spenstig kvisskveld på Bygdamuseet

Oppdatert: 31. mai 2023


Etter åpninga i kjerka fredag kveld anbefaler vi å ta turen til museet på Skreddarhaugen kl. 20. Der blir det kvisskveld med mye moro og god stemning. Dette er et gratis arrangement, med aldersgrense 18 år siden vi har skjenkebevilling.

Kvisskvelden ledes av Åsmund Snøfugl, tidligere redaktør både i Trønderbladet og Gaula. Han har med seg et bredt utvalg av spørsmål med forskjellige kategorier. Naturligvis er noen spørsmål om Skaun, men mesteparten er allmenn kunnskap, så som norske- og utenlandske politikere, sport, litteratur, geografi og en del tilfeldige spørsmål generelt. Meld deg på

Lagene bør bestå av tre til åtte personer, og du kan utfordre dine naboer, familie eller venner til å stille meg egne lag, og så får vi et synlig bevis på hvem som er de beste kvisserne.

Påmelding, med lagets navn og kontaktperson, sendes til post@kristinpahusaby.no innen 22. juni. Det blir premiering både til beste laget og laget med det beste navnet.


Servering av både vått og tørt

Kristin på Husaby har skjenkebevilling, og bygdekvinnelaget står for servering og salg av godsaker. Snøfugl kommer til å ha tre økter med spørsmål og i pausene får du god tid til å benytte deg av salget.

Håper vi ser deg, enten du er deltaker eller publikum.138 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page