Søk
  • pr8520

Så toillåt som det berre kan bli

Oppdatert: 23. jun.

Fredag 24.juni kl. 21.00 Bautaen kulturhus


Hva de to artikaillan Jon Lyngstad og Ole Magnar Morken kan finne på, er ikke lett å spå. Men en viss pekepinn får vi når siden de har kalt forestillinga «Bærre toill» Du bør absolutt få med deg forestillinga i Bautaen fredag kveld etter åpningskonserten i kirka. I tillegg serverer duoen Bjørgum & Venn fengende musikk fram mot midnatt, hvor det er skjenkeløyve

Å kalle arrangementet «After Church» blir alt for snobbet og internasjonalt for sindige skauninger. «Ætte kjørtj» er et lokalt forankra uttrykk, som nok krever litt tungegymnastikk å uttale for de uinnvigde.


Verbale sleivspark i alle retninger

Det er fullstendig unødvendig med noe presentasjon av duoen Lyngstad Morken. Ubekrefta rykter forteller at publikum kan få et gjensyn med kjente og elskede figurer, som David Jårengen på heisaturer med kompis Rihagen, både på Rennebumartnan eller Olavsfest. Galt går det uansett. Lave odds gir det også å tippe at den arbeidssky hølondingen Iver Gaustad dukker opp, eller den overkreative oppfinner Jonas. Ellers må ingen bli overrasket dersom aktuelle temaer i samfunnsdebatten blir belyst gjennom verbale sleivspark.


Lokale musikere med taktfoten på plassMusikk fram mot midnatt bli sørga for av «BARROCK», som består av duoen Stig Anders Bjørgum vokal og gitar og Jan Inge Wenn gitar og kor. Bjørgum & Wenn framføre musikk folk vil ha, fra vals til heavy rock.

I år er det 20 år siden deres første spillejobb, og det passer jo veldig godt med en spillejobb på «Kristin på Husaby» ettersom at begge har vokst opp i Skaun. De gleder seg, forteller Stig Anders Bjørgum.

Skaun Ballklubb står for salget av både vått og tørt; kaffe, kaker, mineralvann, snacks, øl og vin.

Dersom du har kjøpt billett til åpningskonserten i kirka får du 100 kroner i avslag på billetten til «Ætte kjørtj».

Bautaen kulturhus, fredag 24. juni kl. 21.00

Kjøp billetter på HOOPLA

https://kristinpahusaby.hoopla.no/sales

136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det inviteres til ekstraordinært årsmøte i foreningen Kristin på Husaby tirsdag 29. november 2022 kl. 20.00 Sakliste: Gjennomføring av resterende valg Møtet gjennomføres på Teams. Påmelding til: post@