top of page
Søk
  • pr8520

Møt Kristin i spennende gjenfortelling på flerbrukshuset

Oppdatert: 21. jun. 2022

Søndag 26. juni kl 12:00:

I fortellerforestillingen «Kransen» får publikum høre fortelleren Sara Birgitte Øfstis gjenfortelling og versjon av Sigrid Undsets første bok i triologien om Kristin Lavransdatter. Dette er et gratis arrangement i flerbrukshuset på søndag


«Kransen» er fortellingen om ungjenta som med mot, vilje og trass står overfor store valg, tro- og livsspørsmål og avgjørende hendelser i livet. Historien om Kristin Lavransdatter gjenfortelles her slik at den oppleves lett, lekende, men også dramatisk. Fortelleren drar publikum inn i fortellingen slik at Kristins liv er gjenkjennelig for både unge og eldre.

Forestillingen har blitt vist flere ganger på Bjerkebæk, Sigrid Undsets hjem, på Litteraturfestivalen på Lillehammer, Fortellerfestivalen og Kristindagene i Sel, i tillegg til at den er vist for tusenvis av elever gjennom Den kulturelle skolesekken, i flere fylker.

Passer best for 10 – 100 år.

Sara Birgitte Øfsti er en av Norges mest markante og erfarne fortellerkunstnere med utallige fortellerforestillinger bak seg. Øfsti har fortalt i mer enn 25 år i mange ulike sammenhenger, hatt verv som bla kunstnerisk leder for Fortellerfestivalen og er i tillegg førstelektor på institutt for estetiske fag på OsloMet.


Søndag 26.juni kl. 12.00 i Flerbrukshuset. Gratis inngang.

80 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page