top of page
Søk
  • pr8520

Klubb og duppe er tilbake i år

Oppdatert: 13. jun. 2022


Har du savna klubben og duppa på festivalen? Fortvil ikke. I år er bygdekvinnelagene på plass med nylaget klubb, varm duppe og bacon servert i Flerbrukshuset på lørdag.

Tradisjonsmat har alltid hatt en fast plass i Kristin på Husaby, sånn også i år. I tillegg til klubb får du kjøpt hamburger og pølser med nødvendig tilbehør. Kaffe, sveler og vafler tilbys ute i bua.


Hoppetau og natursti for de yngste Også i år er naturstien på plass, først og fremst beregnet på barna. Den kan du gjennomføre både lørdag og søndag, med fine premier. På lørdag kommer Buvik husflidslag og tilbyr barna å lage egne hoppetau. En morsom og nyttig aktivitet.

Sjekket hørselen i det siste? Ikke det? Da har du mulighet under årets Kristin. På lørdag kommer Skaun hørsellag med sin campingvogn. Her kan du helt gratis få gjennomført en hørselstest.

Søte, kalde fristelser Foreldreutvalget ved Venn barnehage er på plass med issalg like innenfor porten til barnehagetomta. Skaun barne- og ungdomskorps selge popcorn og sukkerspinn. Fristelser det kan være vanskelig å motstå.

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page