Pubaften på Venn.

lør. 25. jun.

|

Markedsområdet på Venn skole.

Pubaften på Venn.

Endelig er det igjen duket for pubstemning på Venn! UFO kommer for å gi oss feststemning fra utescenen og med festglade skauninger regner vi med det ligger an til en stemningsfull kveld.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer

Tid & sted

25. jun., 20:00 CEST – 26. jun., 01:00 CEST

Markedsområdet på Venn skole. , Skaun kommune, Norge

Om arrangementet

Selvfølgelig blir det pubaften på markedsplassen også i år - vi inviterer til Kristin-pub og forhåpentligvis blir det Kristin-vær! j

I år blir det gjensyn med UFO. De har med sin lange erfaring opparbeidet seg et stort repertoar av god festmusikk som vi vil tro går hjem hos de fleste skauninger uavhengig av alder.. De behersker alt fra slagere fra 60 og 70-tallet til nyere festmusikk, og de har lovet oss at de gjerne henter frem noen gode, gamle «schlägers» tidlig på kvelden.

UFO er fra Bjugn på Fosenhalvøya. De kan nok trygt omtales som et av Trøndelags eldste, - og gjennom tidene mest aktive orkestre. Grunnlegger Bjørnar Harøy startet UFO i 1968, - så vi snakker om over 50 år på veien – uten opphold. Dagens UFO-besetning består av Bjørnar Harøy (vokal og gitarer), Truls Solem (vokal og synth/keyboards), Jostein Strand (bass og vokal), Knut Hellem (trommer og vokal) og Audun Eggen (gitarer og vokal).

Alt ligger til rette for en flott kveld på markedsplassen på Venn.

Billetter leggesart ut på HOOPLA om kort tid.

Del