Ætte kjørtj – med berre toill og fengende musikk mot midnatt

fre. 24. jun.

|

Bautaen kulturhus

Ætte kjørtj – med berre toill og fengende musikk mot midnatt

BÆRRE TOILL har artikaillan Jon Lyngstad og Ole Magnar Morken» kalt forestillinga i Bautaen fredag kveld etter åpningskonserten i kirka. I tillegg serverer duoen Bjørgum & Venn fengende musikk fram mot midnatt.

Tid & sted

24. jun., 21:00 – 23:55

Bautaen kulturhus, Fv803, 7353 Børsa, Norge

Om arrangementet

Å kalle arrangementet «After Church» blir alt for snobbet og internasjonalt for sindige skauninger. «Ætte kjørtj» er et lokalt forankra uttrykk, som nok krever litt tungegymnastikk å uttale for de uinnvigde.

Det er fullstendig unødvendig med noe presentasjon av duoen Lyngstad Morken. I «Berre toill» får publikum et gjensyn med kjente og elskede figurer, som David Jårengen på heisaturer med kompis Rihagen, både på  Rennebumartnan eller Olavsfest. Galt går det uansett. Ganske sikkert dukker også den arbeidssky hølondingen Iver Gaustad opp, eller den overkreative oppfinner Jonas. Rovdyrpoltikken slipper heller ikke unna skråblikket fra artikaillan. Det er bare å glede seg.

Musikk fram mot midnatt bli sørga for av duoen Stig Anders Bjørgum vokal og gitar ogJan Inge Wenn gitar og kor. Bjørgum & Wenn framføre musikk folk vil ha, fra vals til heavy rock.

I år er det 20 år siden deres første spillejobb, og det passer jo veldig  godt med en spillejobb på «Kristin på Husaby» ettersom at begge har vokst opp i Skaun. De gleder seg, forteller Stig Anders Bjørgum.

Kjøp billetter på HOOPLA

https://kristinpahusaby.hoopla.no/sales

Del